Welkom op de website van de Wielervereniging Ede


Nieuws


WV Ede seizoensopeningslunch



Renze Haitsma07-03-23

Op dinsdag 28 maart a.s. start het wegseizoen weer met de clubritten op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend. We willen 4 x per jaar een clubevent voor de leden organiseren. In dat kader worden jullie zo aan het begin van het wegseizoen uitgenodigd om op zaterdag 1 april rond 12.30 uur te lunchen in het clubhuis om zo het seizoen gezamenlijk af te trappen. Vanzelfsprekend kan er door de ABCD en groene 32 en MTB groep eerst [in clubkleding] worden gefietst.  

Inschrijving kan vanaf dinsdag maart via de aan/afmelden knop in de kalender. Dit is de enige manier van inschrijven.

Actuele voorraad WVEde wielerkleding



Marten Vosmer14-02-23

Afprijzing huidige voorraad WVE kleding, 25% mannen en 40% dameskleding.

Lees verder voor een volledige lijst met voorraadkleding. 

Design oud betekent kledingstukken met oude prints en oude sponsoren. Deze kleding doen we van de hand met grote kortingen. Design nieuw betekent dezelfde kleding als u nu kunt kopen in de webshop van Bioracer.

Groeten Marten Vosmer

Lees meer  >

Najaars/Overgangstocht 2022



Renze Haitsma24-08-22

Op zaterdag 1 oktober a.s. wordt weer de jaarlijkse overgangstocht gehouden. Er zal een aantal groepen worden gevormd. Een MTB-groep, gravel en een aantal toergroepen (snel/minder snel). Voor alle groepen is een toercaptain aanwezig, die een route heeft uitgezet. Onderweg zullen we een gezamenlijke lunch nuttigen (op kosten van de WVEde). 

Lees meer  >

Trainingsweekend wedstrijdgroep Eifel 2022



Ron Bertelink

De wedstrijdgroep is van 6 tot 8 mei op trainingsweekend geweest in de Eifel. In het originele weekend in april waren alleen de loipen open en was ook een trainingskamp van de Russische Biatlon Club, dus dat zou gevaarlijk worden.. Nu mochten we in mei met mooi weer onze rondjes komen maken.

Lees meer  >