Welkom op de website van de Wielervereniging Ede


Nieuws


WVEde herfst/ overgangstochtRenze Haitsma22-08-23

Zien we je bij de overgangstocht 2023?

Misschien zijn dit wel de mooiste fietsdagen van het jaar. Toch luiden we binnenkort het naseizoen in. Vanaf dan zijn er geen gewone avondritten meer.

Daarom organiseren we op zaterdag 30 september de jaarlijkse overgangstocht met aansluitend een lekkere lunch. Gratis voor alle leden. De ritten zijn voor MTB, gravel en de toergroepen.

Meld je [ na inloggen] aan via deze link: kalender

Geweldig als je erbij bent! 

 

Lees meer  >

Actuele voorraad WVEde wielerkledingMarten Vosmer19-04-21

Afprijzing huidige voorraad WVE kleding, 25% mannen en 40% dameskleding.

Lees verder voor een volledige lijst met voorraadkleding. 

Design oud betekent kledingstukken met oude prints en oude sponsoren. Deze kleding doen we van de hand met grote kortingen. Design nieuw betekent dezelfde kleding als u nu kunt kopen in de webshop van Bioracer.

Groeten Marten Vosmer

Lees meer  >

Najaars/Overgangstocht 2022Renze Haitsma24-08-22

Op zaterdag 1 oktober a.s. wordt weer de jaarlijkse overgangstocht gehouden. Er zal een aantal groepen worden gevormd. Een MTB-groep, gravel en een aantal toergroepen (snel/minder snel). Voor alle groepen is een toercaptain aanwezig, die een route heeft uitgezet. Onderweg zullen we een gezamenlijke lunch nuttigen (op kosten van de WVEde). 

Lees meer  >

Trainingsweekend wedstrijdgroep Eifel 2022Ron Bertelink

De wedstrijdgroep is van 6 tot 8 mei op trainingsweekend geweest in de Eifel. In het originele weekend in april waren alleen de loipen open en was ook een trainingskamp van de Russische Biatlon Club, dus dat zou gevaarlijk worden.. Nu mochten we in mei met mooi weer onze rondjes komen maken.

Lees meer  >