Route:  
  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Algemeen

De wielervereniging organiseert een breed scala aan activiteiten. Zo worden er lezingen, workshops en clinics georganiseerd voor leden en niet-leden. Ook worden er diverse clubtochten en toertochten georganiseerd voor zowel de racefiets als mtb. Ook staan er ieder jaar een aantal wedstrijden op het programma. Tot slot worden er in het clubhuis lezingen en workshops gehouden voor leden. Hou voor het aanbod de activiteitenkalender in de gaten.

Clinics


WVEde organiseert MTB-clinics en workshops met als doel het aanleren van de  grondbeginselen van de fietstechniek en afstelling en de basis vaardigheden om een betere biker te worden. Alle oefeningen vinden plaatst op het parcour van de WVEde.

Lees verder ...

Clubtochten


Naast de toertochten die voor iedereen toegankelijk zijn wordt speciaal voor leden ook diverse clubtochten georganiseerd. Hierbij komen leden van diverse fietsdisciplines op een gezellige manier met elkaar in contact. Voorbeelden zijn de Overgangstocht en de Oliebollentocht 

Lees verder... 

Toertochten


De schitterende omgeving van Ede biedt uitstekend mogelijkheden om toertochten te organiseren voor jong en oud. WVEde organiseert diverse toertochten voor MTB en racefiets waarbij leden en niet-leden van harte welkom zijn.

Lees verder... 

Wedstrijden


De vereniging organiseert jaarlijks twee wielercriteriums in Ede en Wageningen. Daarnaast worden voor diverse leeftijdscategoriën wedstrijden georganiseerd op en rond het parcours.

Lees verder...