Route:  
  1. Home
  2. Trainingen
  3. MTB training

Recreatieve mountainbike trainingen en trainingsgroepen


Binnen de WVEde zijn er verschillende trainingen en trainingsgroepen. Om te beginnen zijn er leden die het hele jaar door uitsluitend op een MTB rijden. Daarnaast zijn er leden die uitsluitend gedurende de winterperiode op de MTB rijden. Om in alle behoeften te voorzien zijn er drie vaste traingingsgroepen, de Basisgroep, Middengroep en Bovengroep. WVEde leden kunnen zich als deelnemer voor één of meer groepen aanmelden. Aanmelden voor teams kan via Mijn WVEde

Accommodatie.

De WVEde beschikt over een fantastische trainings accommodatie voor zowel wielrennen als voor mountinbiken. Doordat het parcours helemaal is verlicht kan er het hele jaar door gebruik van worden gemaakt. Vooral het aff-road parcours si een geweldige fietsspeeltuin waar jong en oud zich kunnen vermaken en hun fietskwaliteiten kunnen verbeteren. Klik hier voor foto's van het WVEde parocurs.

Starttijden.

Bij activiteiten staat een starttijd en plaats vermeld. Mocht daarvan worden afgeweken of als er aan een tocht elders deel wordt genomen dan ontvangen de leden van dit team daarvan bericht. Zorg dus dat je als lid van dat team bent aangemeld. Mocht je zelf een voorstel hebben voor een teamactiviteit kun je die aanmaken via Mijn WVEde en activiteiten, iedereen in jouw team kan zich dan aanmelden.

Bestuurslid mountainbiken

Er zijn geen bestuurslid mountainbiken (meer) gevonden.