Route:  
  1. Home
  2. Evenementen
  3. Goudsberg Hel

Goudsberg Hel


Op zaterdag 21 januari 2017 organiseren wij onze tweede mountainbiketocht van dit MTB-seizoen: de Goudsberg Hel.

Ook dit jaar hebben we in nauw overleg met de verschillende terreinbeheerders en (particuliere) eigenaren een mooie route uitgezet over drie afstanden: 30, 50 en 75 km. De routes zijn ook dit jaar weer op een aantal onderdelen aangepast, maar uiteraard is de prachtige omgeving gebleven, net als de hoogteverschillen, mooie single-tracks door bos, zand, blubber en lekker rollende paden!

De 30 km route start in het Hoekelumse bos en gaat dan via het Bennekomse bos en de Sysselt terug naar Ede. De 50 km route start in de Sysselt en gaat, via veel bospaden en mooie singletracks naar de Goudsberg. Hier is een uitdagende route uitgezet met pittige klimmen en leuke afdalingen. Na de Goudsberg worden in het Edese Bos de laatste kilometers gereden over een grotendeels nieuwe route! De 75 km is een combinatie van de 30 en 50 km routes.

Voor de 30 en 50km route wordt 1 verzorgingspost ingericht, voor de 75 km route 2 verzorgingsposten waar eten en drinken (warm en koud) aanwezig zal zijn. Bij terugkomst in het clubhuis staan onze vrijwilligers achter de bar en in de keuken om je verder te voorzien van eten en drinken.

De deelnemers kunnen tussen 9.00 en 10.00 uur vertrekken vanaf het clubhuis van WV Ede, Horsterweg 5 in Ede. Tevens is de route vanaf de invalswegen naar het clubhuis uitgepijld. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig, evenals de mogelijkheid om de MTB af te spuiten.

Inschrijven kan op de dag zelf, het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor alle afstanden, leden van de NTFU krijgen € 1,00 korting. NTFU-leden kunnen gebruik maken van Scan&Go zodat zij geen inschrijfformulier meer in hoeven te vullen. Voor leden van WV Ede is de deelname uiteraard gratis.